Centrum pro talentovanou mládež

Vážení rodiče, milí studenti,

dovolte, abychom vás upozornili na možnost studia online kurzů, které nabízí Centrum pro talentovanou mládež.

Centrum pro talentovanou mládež ve spolupráci s českými i zahraničními univerzitami nabízí studentům online studium oborů, kterým se chtějí věnovat i po střední škole. Interaktivní kurzy v odborné angličtině přesahují středoškolský rámec učiva a jsou výbornou startovací čarou pro úspěšnou akademickou i profesní dráhu. Registrace do podzimního semestru jsou možné do 18. 9. 2018 s doporučením školy.

Vybírat můžete ze široké nabídky kurzů se zaměřením na přírodní vědy i humanitní obory, angličtinu, matematiku, informatiku nebo z nejnáročnějších AP kurzů. Některé kurzy jsou na jeden semestr, jiné na dva. Každému studentovi se po celou dobu trvání kurzu věnuje jeden konkrétní instruktor, který studenta interaktivně provádí celým kurzem. Kurzy pro nadané studenty prohlubují znalosti v konkrétních oborech a připravují studenty na složení mezinárodních AP zkoušek, které uznávají univerzity u nás i ve světě.

V minulých letech kurzy absolvovalo několik studentů naší školy. Všichni je hodnotili velmi pozitivně a oceňovali, jak významnou roli v jejich vzdělávání tyto kurzy sehrály.

V nabídce jsou kurzy vhodné pro žáky od prvních ročníků nižšího gymnázia až po maturanty.

Kurzy jsou placené, hradí si je zájemce o studium.

Veškeré informace jsou k dispozici na stránkách organizátorů: https://www.ctm-academy.cz/online

V případě dotazů se můžete obrátit na Mgr. Dagmar Šašinkovou (kabinet 324, tel: 533 555 171).

Back to Top